Looking for account maken facebook?

account maken facebook
Een account maken Helpcentrum van Facebook Facebook.
Het is in strijd met de richtlijnen van de Facebook-community om meer dan één persoonlijk account te onderhouden. Als je je bedrijf, organisatie, merk of product op Facebook wilt vertegenwoordigen, kun je je persoonlijke account gebruiken om een pagina te maken en beheren.
facebook aanmelden
Hoe maak ik een Facebook-account? Helpcentrum van Facebook Facebook.
Aanmelden Account maken. Een account maken Vrienden toevoegen Je startpagina Berichten Foto's' Video's' Pagina's' Groepen Evenementen Betalingen Apps en games Facebook voor mobiele apps en desktop-apps Toegankelijkheid. Je account beheren. Aanmelden en wachtwoord Je profiel en instellingen Namen op Facebook Je account veilig houden Meldingen Voorkeuren voor nieuwsoverzicht Toegang krijgen tot je gegevens Je account deactiveren of verwijderen.
maken van een website
Facebook: account maken, gebruik en meer Pc en Internet: Communicatie.
Kom er dus niet in weet iemand een oplossing. Anoniem, 05-01-2012 1931: 106. Ik heb een facebook account voor mijn moeder gemaakt, zij had nog geen e-mail adres dus moest ik deze ook maken, nadat ik deze had gemaakt kon ik een facebook account voor haar maken.
motorjacht
Artikel: Facebook aanmaken: account maken en vrienden vinden SeniorWeb.
Klik op de groene knop Account maken. Lid worden 2. Om te bewijzen dat u daadwerkelijk degene bent die lid wilt worden van Facebook, dient u de aanmeldgegevens te bevestigen. Er is een e-mail naar u verstuurd, waarmee u dat gemakkelijk regelt.
ajax
Facebook Meld je aan of registreer je.
Door op Account maken te klikken, ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden en geef je aan dat je ons Gegevensbeleid, inclusief het beleid inzake cookiegebruik, hebt gelezen. Je kunt sms-meldingen van Facebook ontvangen en kunt je hiervoor op elk gewenst moment afmelden.
shutter
Een nieuw Facebook account aanmaken wikiHow.
Als je gevraagd wordt een controlecode in te vullen, open dan het e-mailadres dat je gebruikt hebt om je Facebook account aan te maken en vul de code in het onderwerp van de e-mail die je van Facebook hebt gekregen in als antwoord op de vraag van Facebook.
Aanmelden bij Facebook Gratis Tips.
Wanneer je hebt geprobeerd om iemand jonger dan 13 jaar aan te melden voor Facebook dan kan het zijn dat het na die tijd niet lukt om een account aan te maken. Je kunt dan de cookies verwijderen van je computer en daarna een account aanmaken voor iemand ouder dan 13 jaar.
gratis cursus Facebook Account aanmaken.
Vul alle lege velden in en klik vervolgens op de knop registreren. Facebook stuurt een bevestigingsmail naar jouw persoonlijk e-mail adres, deze dien je dan te bevestigen om je account te activeren. Eens je dit gedaan hebt kan je inloggen wanneer en waar je wilt op je persoonlijke facebook-account. Je hoeft dan enkel nog gebruik te maken van de bovenste balk op de startpagina.
Hoe kun je een account aanmaken op Facebook en hoe werkt het? Instructies Weethetsnel.nl.
In deze instructievideo wordt uitleg gegeven over de manier waarop je een profiel kunt aanmaken op de social media website Facebook. Daarnaast worden de basisfuncties toegelicht zodat je weet hoe je de gegevens in je account kunt aanvullen, je privacy-instellingen kunt wijzigen, etc.

Contact Us